Van de voorzitter

Hallo allemaal

Volgende maand is alweer de voorjaars Raad van Afgevaardigden 2010. Ook dit keer kunnen we weer terecht bij de regio Kennemerland. Zoals bekend is de RvA voor iedereen toegankelijk misschien is dit een goed moment om eens de RvA te bezoeken, te meer om dat 's middags de regio Kennemerland zijn maandelijkse regio bijeenkomst heeft.
Het is nu alweer bijna een jaar dat de vereniging het zonder secretaris moet doen, gelukkig wordt dit momenteel door onze penningmeester opgevangen maar het liefts hebben Paul en ik toch een volwaardige secretaris. Als je altijd al iets heb willen doen voor de vereniging dan is dit misschien het moment. Het vergt niet veel tijd en is nog leuk ook.
De RvA is dus op 10 april om 10:00 bij de regio Kennemerland. Laat even weten als je komt zodat we voor genoeg broodjes kunnen zorgen.

We zijn ook al weer bezig met de RISC OS eXperience 2010. Zoals bekend wordt dat ook dit jaar weer in de Vuister in Koog aan de Zaan gehouden. Dit keer is het op 29 mei van 10:00 tot 16:00. Hopelijk komen er weer velen en nemen zij hun systeem mee.
Ik volg al ruim een jaar met aandacht de ontwikkelingen om RISC OS naar een nieuwe processor te porten. Om de voortgang hiervan te tonen proberen we zo'n systeem op de eXperience te laten zien. Misschien heeft een van jullie wel een beagleboard, IGEPv2 oid met RISC OS, als dat zo is laat mij dat dan weten.

Dat was het alweer van de voorzitter, hopelijk zie ik jullie op de RvA en anders op de eXperience

met vriendelijke groeten

Leo Smiers
email:bbc-bestuur@fam.smiers.name