Van de voorzitter

Kom je ook?

Het is midden april als ik dit schrijf en de voorbereidingen voor de RISC OS eXperience 2010 zijn in volle gang.

Het ziet er naar uit dat het een zeer interessante en enerverende gebeurtenis zal worden. Nu al hebben drie bedrijven uit Groot Brittannie toegezegd te komen, namelijk RISC OS Ltd, Archive en R-Comp. Verder zal ook onze belgische zuster vereniging RISC OS Belgie weer aanwezig zijn. Ook zijn er nog een aantal bedrijven die nog overwegen om te komen. Het ziet er naar uit dat de grote zaal dus afgeladen zal zijn met interessante zaken.

Dit jaar zal er speciale aandacht worden besteed aan de ontwikkelingen van RISC OS op nieuwe hardware. Jan de Boer komt zijn Beagleboard systeem zodat we allemaal kunnen zien hoe ver dat inmiddels is gevorderd.

Ook zullen er weer diverse regio's en werkroepen aanwezig zijn, Heemskerk die het netwerk verzorgen, regio Oost zal samen met de 8 bitters een econet opzetten, de werkgroep Genealogie geeft uitleg over hoe je je eigen stamboom kan uitpluizen en de regio Amstelveen zal weer een 2de hands markt verzorgen. Dit jaar zal 5% van de opbrengst van de 2de hands markt voor de clubkas van de regio Amstelveen zijn.

Het presentatie programma in zaal 2 bevat momenteel alleen nog maar Paul Middleton van RISC OS Ltd, maar het is nog vroeg en ik verwacht dat er nog wel een aantal presentaties bijkomen.

Hierbij ook nog een oproep aan de regio's en de leden die hun systeem meenemen, zorg dat je genoeg kabels bij je hebt en als je de beschikking hebt over netwerk apperatuur neem dat dan ook mee!

Doordat de eXperience editie van de Asterisk al lang van te voren moet worden gemaakt bevat deze natuurlijk niet de meest actuele informatie. Voor de meest actuele informatie kan je natuurlijk terecht op de Big Ben Club website (http://www.bigbenclub.nl). Hier vind je de laatste informatie met onder andere het lezingen programma, wat de regio's gaan doen en een lijst met de bedrijven die ons bezoeken.

Ik hoop jullie allemaal te zien op 29 mei en dat het een fantastische dag mag worden.

Met vriendelijke groeten,

Leo Smiers
email:bbc-bestuur@fam.smiers.name