Van de voorzitter

Nabeschouwing RISC OS eXperience 2010

Vorige maand mocht ik vele van jullie begroeten op de RISC OS eXperience 2010. Het was weer gezellig druk waarbij veel mensen hun systeem hadden meegenomen (ik ben blij dat we wat extra tafels hadden opgesteld 8-) .) De presentaties waren zeer interressant waarbij John Tytgat vertelde over de oorsprong van het gccsdk project (als je zijn presentatie nog eens wil zien dan kan je die downloaden van http://www.riscos.info/downloads/gccsdk/varia/GCCSDK.pdf). RISC OS Open vertelde over het RISC OS Open project en de voortgang met het porten van RISC OS 5 op de beagleboard. Helaas moesten zij al weer vroeg weg om het vliegtuig naar Engeland te halen. En tenslotte vertelde Paul Middleton over de laatste features van RISC OS 6, waarbij hij ook noemde dat er dit jaar weer een nieuwe release van RISC OS 6 komt.

Ik wil hierbij iedereen bedanken die heeft meegeholpen om de RISC OS eXperience weer tot een succesvolle en gezellig feest te maken, met name dank ik Dick Hollemans en Jan Hoeve voor het nodige sleep en trek werk op de vrijdag avond en Pieter Drost voor het beschikbaar stellen van zijn overhead projector en het ondersteunen van de presentaties.

Nu de zomer weer voor de deur staat zullen de komende maanden sommige regio's hun activiteiten wat terugschroeven. Op onze website kan je op de kalender zien welke regio's de komende maanden nog wel bijeenkomsten organiseren. Ik wens iedereen in ieder geval een zonnige zomer en als je weg mocht gaan een goede reis en een behouden thuiskomst.

Met Vriendelijke Groeten

Leo Smiers