Nogmaals regio Antwerpen

In de vorige twee nummers van Asterisk is melding gemaakt van het onstaan van regio Antwerpen met daarbij kantekeningen van Henri Derksen als regiocoordinator. Ook onze belgische vrienden hebben gereageerd en dat wil de redacteur u niet onthouden.

Reactie van Frank Vanderkerkhove :

Beste allemaal

Ik ben blij dat dit onderwerp warm gehouden wordt en dat iedereen probeert om de zaken in goede banen te leiden/houden. Het is natuurlijk duidelijk dat wij al vele jaren samenwerken. Wij zijn steeds hartelijk ontvangen op al jullie activiteiten en waar mogelijk werden wij steeds vermeld in de aankondigingen van jullie activiteiten (en omgekeerd). Daarvoor nogmaals onze oprechte dank aan jullie allemaal !

We zijn op vr. 28 jan. 2011 het jaar goed begonnen met een hele bijzondere start
- vooraf een gezellige maaltijd waaraan Rien en Charles hebben deelgenomen
- het bezoek van Steven, de low-impack man (bekend van op de TV)
- voorstelling van de vernieuwde website door Steve RM
- aankondiging van de vaste 4de vrijdag in 't Hof Van Rieth
- vermelding van de samenwerking met jullie
- de samenwerking met TINA
- voortaan eigen internet via GSM netwerk
- mogelijk eind feb. een lezing over ip6
- . . .

De bijeenkomst van de RvA van de BigBenClub op 2 april te Elst staat al maanden in mijn agenda. Jullie mogen mij verwachten. We kunnen dan zeker weer even praten over onze samenwerking.

Met vriendelijke groeten
Frank Vandekerkhove
RISCOS.be

Reactie van Steve Royd-Marker :

Met de vermelding Regio Antwerpen heb ik geen probleem (zo kan er ook nog een regio Gent bij komen zonder in de problemen te geraken met benamingen). Het zou een goede aanvulling zijn van RISCOS.be ook te vermelden. Daar staan meerdere plannetjes op en dan kan men direct gaan kijken naar ons agenda, projecten en zo verder.

Al vast mijn Dank om ons op te nemen in Asterisk

En nog een van Steve :

Beste mensen,

Ik zie het als volgt

Er is een club Riscos.be die niet officieel bestaat waardoor de mogelijke regio's zich mogelijk gaan aansluiten bij de nederlandse club BigBen.
De Belgische regio Antwerpen en mogelijke andere regios (die er huidig niet zijn) zijn regio's van RISCOS.be voor het oog van het publiek die we in Belgie willen onder 'scheppen' zodat het publiek niet in verwarring kan geraken. Officieel zijn de regio's van RISCOS.be uitbreidingsregio's van BigBen zodra het de moeite wordt deze aan te sluiten.

Dus het bestuur BigBen NL spreekt logischerwijs van regio Antwerpen. En de publicaties van RISCOS.be over regio Antwerpen.

Mischien is dit duidelijker....

RISCOS.be is een clubnaam en geen regionaam en dekt het belgische grond gebied. RISCOS.be heeft een regio Antwerpen die voor het publiek bij RISCOS.be hoort maar boekhoudkundig mogelijk in de toekomst (als het de moeite waard is) bij BigBen nl zal gaan thuis horen.

Samen sterk!