Van de redactie

Deze keer wat over het PandaBoard. Dit lijkt me een mooier board dan de Beagle. In RiscyNieuws.net vermeldt Kees Grinwis over de laatste ontwikkelen en uit een aantal ontvangen emails heb ik wat opgepakt en in een stukje weergegeven. Het vervolg komt mogelijk in het septembernummer.

Op de eXperience 2012 zag ik Kees Grinwis verwoed zoeken in zijn RiscyNieuws.net artikelen om iets te vinden wat hij beschreven had. Ik vertelde hem dat ik het plan had om zijn artikelen te indexeren voor de jaarindex. Kees dacht gelijk veel verder en wilde graag een indexering zien op kenwoorden. Iemand zou dan een programmatje moeten schrijven wat al die kenwoorden opzocht om er dan een mooie lijst van te maken. Maar dat ging mij veel te ver. Ik dacht alleen aan opnemen in de jaarindex van de hoofdstukjes die Kees zo keurig maakt. Bij zo'n hoofdstukje, ingesloten tussen twee horizontale strepen, is wel tekst als onderwerp te vinden.

Bij RISC OS tips heb ik dat ook gedaan en zo heb ik dat nu voor deze RiscyNieuws.net uitgevoerd. Voordeel is dat je met een klik direct bij de betreffende tekst zit. Als dit bevalt ga ik dat voor alle nummers van dit jaar doen.

Redacteur Wim Hendriks