Update index

Dit is een update van de jaarindex.

Naast de standaard toevoeging van deze huidige Asterisk, zijn ook ankers toegevoegd aan de riscynieuws van 30-01 t/m 30-04. De betreffende riscynieuws zitten in het update pakket en de index is aangepast.

Start jaarindex 2012

Om een nieuw jaar beginnen, dient ook de hoofdindex aangepast te worden, plus de aanmaak van de map om daarin de nummers van 2012 in op te kunnen slaan.

De bijgevoegde archive bevat alles wat u nodig hebt. Daarbij dient de reeds aanwezige index vervangen te worden door deze nieuwe. Pak alles van de update archive uit en plaats het in de map waar alle jaargangen van Asterisk staan. Er komt dus een map '2012' bij (indien nog niet aanwezig), terwijl 'index.htm' en 'overview' vervangen worden. In de map 2012 zet u, uitgepakt of niet, de nieuwe Asterisk 30-06.

Bij behoud van de archive, is het raadzaam om op een RISC OS systeem, de extentie /zip te verwijderen. Op RISC OS kunnen we mooi gebruik maken van het achive filesystem (Sparkfs) waardoor de verwijzingen naar andere nummers en jaargangen blijven werken.

Als alles goed gegaan is, zal aanklikken van index/htm in de map met de jaargangen, een overzicht van alle Asterisken in digitale vorm laten zien met bovenin jaargang 30.

Niet alle jaargangen aanwezig? Op de BigBenClub CD 7 (mei 2010) staan ze allemaal.

Download updates

Hieronder volgt het icoontje voor download van de index etcetera.
updat5

Veel leesplezier met deze Asterisk,
Wim Hendriks, redactie.