Van de redactie

Eindelijk dan het novembernummer. Door het late verschijnen van het oktobernummer en door ziekte van Kees Grinwis (gelukkig weer beter), is dit nummer pas eind november beschikbaar. Kees heeft toch weer een hoop nieuws bijelkaar weten te brengen en ook over het gebruiken van het Pandaboard en aanverwante boarden is wat te vinden. Frank Vandekerkhove van RISCOS.be heeft zijn bevindingen opgeschreven.

Ondertussen zijn we weer in wintertijd beland en heeft Henri Derksen nl. aanleiding van het artikel van Frank, wat geschreven over het instellen van zomer- en wintertijd bij RISC OS. Meerdere oplossingen blijken voorhanden te zijn.

Nog niet te lezen in een verslag van het overleg van Raad van Afgevaarden van de BBC, maar we hebben een nieuwe secretaris. Charles Deckers heeft het secretariaat op zich genomen. Nu hebben we weer een drie-koppig hoofdbestuur, maar voor hoe lang? In het vorige verslag was te lezen dat Leo Smiers in het voorjaar van 2013 zal stoppen als voorzitter. Wie volgt hem op?

Door de late verschijningsdatum van dit nummer en gezien de drukte van de komende feestdagen, is er besloten geen decembernummer van Asterisk uit te brengen. We blijven dus dit jaar op 8 nummers steken.

Redacteur Wim Hendriks