Regio Oost


[Regio Oost]
Contactpersonen
Regio-BBS
Regiobijeenkomsten
1e zaterdag v/d maand: 14:00-18:00 uur
”De Wieken•, zaal 1.2 (1e verdieping, lift aanwezig)
Prinses Irenestraat 49
6661 EA Elst (Gld.)
telefooncel in de gang: 0481-375283

Routebeschrijving:
Eigen vervoer:

Openbaar vervoer:

  •  Ook bereikbaar met de Connexxion Bus lijn 31 zowel vanaf Station Arnhem als vanaf Station Nijmegen, uitstappen in Elst centrum
  •  Of per Trein (Arnhem - Nijmegen) en dan vanaf het station Elst +/- 15 minuten lopen naar het centrum
  •  Zelfs de NS-boemeltrein van Geldermalsen en/of Tiel brengt je naar station Elst
  •  Nu ook per InterLiner NS-Bus-lijn 412 (blauw/groen) welke zowel vanaf Arnhem als Nijmegen rijdt, uitstappen bij het NS-station in Elst Gld en van daaraf naar het centrum lopen

? Heeft u nog ideeën ? geef ze dan door aan het regiobestuur, wij kunnen dan kijken wat mogelijk is en dat organiseren.

Zelfs zonder vast onderwerp of demo blijkt samen computeren en elkaars problemen aanhoren en proberen op te lossen steeds weer beregezellig, en veel voldoening te geven. In 2013 heeft vrijwel ieder lid als 30-jarig jubileum cadeu een Raspberry Pi computer met RISC OS 5.19 gekregen, waardoor we weer allemal een zelfs machine hebben en waar we veel plezier en uitdagingen mee beleven.

Toch geen RISC OS computer meer in uw bezit?
U mag ook uw oude Acorn 8-bitter (BBC/Electron), of zelfs uw Windows (laptop) PC, en/of Apple Macintosh meebrengen. Domme vragen bestaan niet, dus kom naar Regio Oost.

Ook wil ik iedereen nog eens wijzen op de mogelijkheid om hardware van de Regio te lenen, zoals onze (dure) flatbadscanner met SCSI aansluiting en software.

Modem met !WimpLink Point software en de midi-kaart.

Als regio Oost (3) leden geen gebruik maken van deze leen-mogelijkheid, dan staat die ook open voor leden van andere regio's. Een mooie aanleiding om ook onze regio eens met een bezoek te vereren ;-). A.u.b. even vooraf melden, dan brengen we de gevraagde spullen mee.

En uiteraard kunt u op de regio ook altijd alle Ben Club software copiëren. Tegenwoordig is hier ook de digitale *Asterisk voor leden verkrijgbaar. Zelfs met terugwerkende kracht van en met 1983 tot en met heden. Scheelt je weer DownLoaden ;-).

Neem altijd een paar reeds vooraf op je eigen machine geformatteerde diskettes, USBsticks en/of SDCards mee.
En als je ook je computer meebrengt, denk dan aan een verlengsnoer met verdeeldoos in randgeaarde uitvoering en zonodig je netwerk- en/of nulmodem-kabel(s).

! PC's met Dos, Linux, Windows, OS2, MacOS, Virtual Acorn, Archimedes-emulator, RiscPC-emulator e.d. zijn ook welkom, mits men LID van de Big Ben Club is, en dat met de ledenkaart kan aantonen.

! Niet leden zijn ook welkom. De eerste keer (kennismaking) gratis, elke volgende keer Euro 2,00 totdat men lid is. Immers de zaalhuur en de koffie moeten ook betaald worden.

Hopelijk tot ziens op een van onze en/of andere bijeenkomsten.

Noot: Indien de afstand naar Elst in Gelderland te groot is, kun je er ook voor kiezen om op de 1e vrijdagavond van de maand de Acorn Atom Club in Sittard, en/of op de 2e donderdagavond van de maand ACorner in Itteren te bezoeken. Voor nadere informatie daarover kunt je met het regio Oost bestuur contact opnemen per telefoon en/of e-mail.

Big Ben Club Regio Oost (3, 5, 11 en 15),

een prettige mix van 8, 26 en 32 bits Acorns in geheel zuid-oost Nederland.

Met een vriendelijke groet van
|_|     |\
| |enri |/erksen,

Secretaris Big Ben Club Regio Oost (3, 5, 11 en 15)
Ook voor Regio ClubHardWare- en ClubSoftWare-Services.


Routekaart Regio Oost
"De Wieken", Prinses Irenestraat 49, 6661 EA ELST [routekaart Regio Oost]
U kunt deze routekaart ook in Draw formaat downloaden.

top.gif