Regio Beverwijk

Regiobijeenkomsten

Iedere 2e zaterdag van de maand, met uitzondering van juli en augustus.

Locatie

Buurthuis Wijk en Duin
Wilgenhoflaan 2C
1944 TD Beverwijk

Routebeschrijving via:

Openingstijden

Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur  (zie COVID-19-maatregelen hieronder voor aanmelddetails).

COVID-19 maatregelen

Voor elke bijeenkomst is vooraf aanmelden nodig. We hebben dit seizoen een ruimere zaal, zodat we met anderhalve meter “spettermarge” meer bezoekers kunnen ontvangen, ook uit andere regio’s. Toch is tijdig aanmelden verplicht, want het maximale bezoekertal is 14 en daar houden wij ons aan. Kom niet onaangekondigd langs! Meld je uiterlijk de voorafgaande donderdag aan per e-mail. Is de aanmeldlijst vol, dan krijg je bericht. Bij niet (of later) aanmelden is er weinig kans dat we je die zaterdagmiddag kunnen binnenlaten.

Specifieke maatregelen wijkcentrum

  • Routing: waar mogelijk een ingang om binnen te komen en een andere om het gebouw te verlaten, zodat bezoekers elkaar niet kruisen. In het hele gebouw geldt daar waar mogelijk eenrichtingsverkeer.
  • Per zaal geldt een maximaal aantal bezoekers op basis van m2 en 1,5m afstand. Bij een verkoop/uitgiftepunt geven strepen met 1,5m tussenruimte de afstand bij wachten aan.
  • Toiletruimten: Er mag 1 persoon tegelijk naar binnen, zijn daar meerdere toiletten dan blijven de overige afgesloten. Bezoekers moeten voor en na gebruik zelf het toilet ontsmetten. Toiletten worden bovendien volgens een schema extra gedesinfecteerd.
  • Desinfectie: Bij de ingang staat een tafel met desinfectiemiddel. Huurders krijgen desinfectiemiddelen ter beschikking en moeten zelf voor en na gebruik de contactoppervlakken in de zaal ontsmetten. Contactoppervlakken worden bovendien volgens een schema extra gedesinfecteerd.
  • Mondkapje : Vanaf maandag 5 oktober 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht bij binnenkomst en in de publieke ruimte van de buurthuizen/buurtcentra. Onder publieke ruimte verstaan we de hal, de gang, de balie, de bar en de eerste ontvangstruimte. Voor de bezoekers van de regiodag dus verplicht een mondkapje aangezien wij onze bijeenkomsten in de hal houden
  • Het belangrijkste: Blijf thuis bij verkoudheidsklachten/koorts. Was de handen en houd anderhalve meter afstand.

Contact

Regiobestuur