Regio Oost

Regiobijeenkomsten

Eerste zaterdag v/d maand, in juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten

Locatie

Buurthuis De Wieken, zaal 1.2 (1e verdieping, lift aanwezig)
Prinses Irenestraat 49
6661 EA Elst (Gld.)

Routebeschrijving via:

Openingstijden

Vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.

COVID-19-maatregelen

Voor elke bijeenkomst is vooraf aanmelden nodig. Kom niet onaangekondigd langs! Meld je uiterlijk de voorafgaande donderdag aan per e-mail. Zijn er te veel aanmeldingen, dan krijg je bericht. Bij niet (of later) aanmelden is er weinig kans dat we je die zaterdagmiddag kunnen binnenlaten.

Er is een aantal extra maatregelen van kracht:

  • Wie het eerste komt gaat zo ver mogelijk achterin de zaal zitten, zodat latere binnenkomers niet langs de vroege vogels hoeven te lopen. Uiteraard houden we ons aan de overige RIVM maatregelen zoals hoesten in een zakdoek of elleboog, elkaar niet blootshuids aanraken (dus geen handen schudden) en overal 1,5 meter afstand tot andere mensen te bewaren.
  • We willen alleen de vaste bezoekers toelaten die GEEN luchtwegklachten of koorts hebben. Aangezien de buitendeur op slot zit, kunnen we na een telefoontje van een bezoeker de deur open doen en naar zijn/haar gezondheid vragen. Alleen leden zonder klachten worden toegelaten, leden van Regio Oost genieten voorrang boven mensen van andere regio’s, of niet-leden, indien de zaal te vol dreigt te raken, bij ongeveer 9 personen. Wie ook maar de geringste vorm van luchtwegklachten heeft komt NIET naar de bijeenkomst.
  • Behalve de regiobestuursleden bedient niemand een deurknop om het risico van “besmette” overdracht zo veel mogelijk te voorkomen of op z’n minst te beperken.Na binnenkomst wast elke bezoeker zijn handen met water en zeep in een van de toiletruimtes, en droogt ze daarna goed af aan papieren handdoekjes die meteen worden afgevoerd in de afvalbak.
  • Iedereen wordt mede daarom ook verzocht om na doorspoelen van zijn grote boodschap de toiletbril met zo’n papieren handdoekje schoon en droog te vegen voor volgende bezoekers. Dit omdat opspattend spoelwater door ontlasting besmet kan zijn, ook bij mensen zonder klachten. Uiteraard wast men na toiletbezoek z’n handen met water en zeep en droogt deze goed af met een schoon
    papieren handdoekje.
  • Wie binnen 21 dagen na een regiobijeenkomst toch ziekteverschijnselen krijgt, zal de andere bezoekers van de bijeenkomst en ook de GGD inlichten, en wordt sterk geadviseerd om zich te laten testen op het COVID-19-virus.
  • De deur van het lokaal laten we openstaan om die zo min mogelijk aan teraken, en de buitendeur wordt alleen door een vast regiobestuurslid steeds geopend en gesloten bij binnenkomst en vertrek, zodat de andere bezoekers daar niet aan hoeven te zitten, hetzelfde geldt voor de koffiekan.
  • Het hele aangepaste regiogebeuren vergt wel veel extra werk van een ieder en vooral het regiobestuur, zoals de kist en monitoren met de lift verplaatsen e.d. We ontkomen er dus niet aan om iets eerder dan normaal al te gaan opruimen, en steeds iets meer geduld dan anders te hebben, b.v. op elkaars beurt wachten bij toilet of koffie inschenken.

Contact

Regiobestuur

Programma

ALV 4 september